Gaussian Brochure - Shes Vibrator Dependent

Resa med klassen innan studenten

Posted March 20, 2017, 1:27 p.m. By hana Tags: ResaKlassresa

Det börjar bli dags att planera en klassresa sa min lärare idag till hela klassen, vänligt men bestämt. Jag vet inte ens vad vi borde göra på klassresan. Jag har ingen lust att åka till ett tråkigt museum med saker ingen i klassen är intresserad av. Men det är väl därför vi i klassen ska bestämma det själva tillsammans. Men med ungefär 20 stycken elever så lär det bli svårt att få alla att komma överens som en grej. Sen ska det inte bli för dyrt heller. Vi har ju en klasskassa med pengar som är till för att vi ska hitta på någonting tillsammans. Men läraren sa att om vi ville så kunde vi sälja saker och samla in pengar på det sättet för att utöka vår klasskassa så att vi kan göra någonting riktigt speciellt tillsammans.  

Jag hade tyckt att det hade varit kul att hyra buss till stockholm och hitta på någonting roligt där. Det är ju ändå vår huvudstad, där finns det hur mycket som helst för oss att hitta på. Det hade varit roligt. Dessutom har jag aldrig varit där heller, så detta är min chans att åka dit med mina klasskompisar.

Det känns lite konstigt att detta kommer att vara det sista vi gör tillsammans. För sen kommer studenten och snart kommer vi inte vara fast i ett klassrum från måndag till fredag hela dagarna lång. Jag tror att jag kommer att sakna alla väldigt mycket. Man har hängt ihop så många år nu så det kommer kännas jätte konstigt. Att inte ens behöva gå till skolan kommer att kännas hur konstigt som helst. Man har spenderat större delen av sin barndom och tonår att sitta med sina läxor på kvällarna och gå upp tidigt för att cykla till skolan varje dag.